Over ons

Jonathan Bloten

Jonathan is in 2019 afgestudeerd aan de bachelor opleiding Bos en Natuurbeheer aan de Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp. Tijdens deze studie heeft hij ook de minor duurzame landbouw gevolgd in Wageningen. Na zijn afstuderen, zo’n vier jaar geleden, is hij aan de slag gegaan op het biologische akkerbouw-bedrijf Batem Bio in Lemele.


Tijdens en na zijn studie is Jonathan veel op reis geweest. Tijdens deze reizen heeft hij veel geholpen bij groene projecten zoals onder andere, een herbebossingsproject op Bonaire, onderzoek naar de relatie tussen bomen en bodemgezondheid in Nepal, de aanleg van een tuin op een permacultuur project in Portugal en olijven oogsten en olijfolie persen bij een biologische olijfboomgaard in Griekenland.

Lara van Pelt

Lara is in 2023 afgestudeerd op de deeltijdopleiding biodynamische landbouw aan de Warmonderhof in Dronten. Ze heeft op verschillende biologische tuinderijen in Nederland stage gelopen en als tuinder gewerkt. Dit waren twee groenteteelt tuinderijen; Tuinderij Eyckenstein en Tuin Kansrijk. Lara heeft ook gewerkt bij Bellemarie en Agnes Kruiden. Deze tuinderijen zijn gericht op het telen van kruiden en bloemen voor culinair en medicinaal gebruik voor de verkoop van verse kruiden en bloemen en ook verwerking tot producten als sauzen, oliën, theemengsels, zalven en tincturen.